Masca magnetica - energie, frumusete si sanatate

Masca magnetica energizanta ________________Masca Cosmetica energizanta

 

Femeile pot spune adio injectiilor cu botox, operatiilor estetice complicate sau abraziunilor cu cristale costisitoare pentru a scapa de riduri.Fara nici o interventie externa, ridurile vor disparea ca luate cu mana, la fel ca si o sumedenie de boli ale organelor interne, toate acestea, daca vor purta pe fata sau pe corp o masca speciala Davidoni, recent inventata.

Din cele 720 de puncte de acupuncturã cunoscute pe corpul uman, 300 de puncte de acupuncturã se aflã pe fatã.
Fata - aceastã oglindã a Spiritului si Corpului Energetic - este locul unde se gãsesc 12 meridiane, 8 extrameridiane, 2 meridiane mai, meridianul conceptor, meridianul guvernor si meridianul strategic.
Fata este singurul loc unde este la suprafatã si poate fi stimulat meridianul strategic, meridian care controleazã circulatia sângelui si a energiei prin corp, numit si „marea sângelui si energiei” cu legãturã directã în „Oceanul Energiei Primordiale” din abdomenul inferior - Cinabru.
MASCA MAGNETICA ENERGIZANTÃ PENTRU FRUMUSETE SI SANATATE, premiata cu aur la Geneva, este realizatã în scopul stimulãrii acestor puncte si meridiane cu efect de crestere a Quantumului Energetic atât pe organele corespondente, al sistemelor de organe, al celor 7 Raze ale vieþii (Chakre) cât si al întregului corp. În mai putin de 5 minute de utilizare se dubleazã câmpul energetic.
MASCA ENERGIZANTÃ PENTRU FRUMUSETE SI SANATATE contine o peliculã din polivinil expandat cu inserþie de cristale din elemente bivalente, cu proprietãti magnetice superioare si încãrcare magneticã usoarã (1-4 Gauss).

EFECTELE MASTII MAGNETICE ENERGIZANTE :


- actiunea mastii se duce direct in profunzimea ridului, imbunatatind tonusul pielii
- relaxeazã fata
- relaxeazã sistemul vegetativ
- relaxeazã inima
- îmbunãtãteste respiratia, creste capacitatea pulmonarã
- regleazã digestia
- revitalizeazã funcþiile rinichilor
- îmbunãtãteste functiile sexuale
- echilibreazã pulsurile energetice
- genereazã o stare de beatitudine si usurare
- se poate aplica pe orice zonã dureroasã, cu efect benefic.

Alte boli cu corespondentã pe zona fetei prin puncte de acupuncturã si meridiane, în ameliorarea cãrora se poate folosi masca:
- rinita
- epitaxis
- obstructie nazalã
- insolatie
- parezã facialã
- epilepsie
- stomatitã
- dureri gingivale
- cefalee
- ameteli
- migrene
- oftalmopatie
- sinuzite
- cãi biliare
- artritã
- nevralgii
- hipersomnie
- atrofie muscularã.

MOD DE UTILIZARE
Se aplicã 5-10 minute cu polaritatea Sud cãtre fatã sau cãtre alte zone de pe corp. Se degreseazã înainte si dupã aplicare prin stergere cu vatã îmbibatã în spirt medicinal.

Actul de conformitate nr. 002/9.05.05 certifica eficienta sa.

CUMPARA MASCA MAGNETICA